Hyra golvslip Knutby. Furugolv.

Hyr golvslipmaskin i Knutby

Den här gången bar det av till Knutby igen. Uthyrning av EDGE golvslip och Pullman stoftavskiljare för slipning av 35 kvm furugolv som sedan ska behandlas med Rubio Monocoat Pure hårdvaxolja. Som vanligt kör vi ut EDGE golvslip med allt material till kunden och provslipar någon kvadratmeter för att instruera hur maskin fungerar och kan göra en ungefärlig tidsuppskattning.

image

image

Färdigt resultat. Bild nedan. Efter slipning användes EDGE golvslip för att skura och polera ut Rubio Monocoat Pure hårdvaxolja. Resultatet blev otroligt fint och gyllene golv, slätt och fint slipat utan märken, rosor och diken. Till slipningen gick det åt 2st 24 papper, 2st 40 papper, 2st 60 papper, 2st 100 papper och 3st mellanlägg… För hårdvaxoljan gick det åt 2st burkar 1.3 liter Rubio Monocoat (det var sugande golv!) 3st röda skurmattor och 3st vita poleringsmattor. 1.3 liter hårdvaxolja räcker normalt till 30-50 kvm. 30 kvm för sugande golv som t.ex. furu, gran och 50 kvm för t.ex. ekparkett eller andra lika ickesugande golv.

hyrgolvslipknutby

hyrgolvslipknutby2