Hyra golvslip Uppsala. Furugolv.

Hyra EDGE golvslip i Uppsala

Den här gången var det dags för ett fint nylagt furugolv som skulle slipas och en liten yta med gammalt lackat furugolv. Totalt 20-25 kvm. Efter slipning behandlas golvet med Rubio Monocoat PURE (utan pigment) hårdvaxolja. Både slipning och applicering av hårdvaxolja gjordes med EDGE golvslipmaskin.  Så här blev resultatet, se bilder nedan. Här kan man tydligt se skillnad på gammalt och nytt furugolv, vilken effekt hårdvaxoljan har på olika golv. Det nylagda golvet behövde bara slipas med 1st 80 respektive 1st 100 papper. Till lilla hallen gick det åt 1st 24 papper, 1st 40 papper, 1st 80 papper och avslutades med samma 100 papper som användes i stora rummet. 1st mellanlägg (slippapperfäste). Kanterna i hallen var golvet något ojämnt och fick först slipas med excenterslip och sedan med EDGE för att få samma slipmönster som resten av golvet. Det gick också åt 1st röd skurmatta och 1st vit poleringsmatta för applicering av hårdvaxoljan, 1st burk 1.3 liter hårdvaxolja med accelerator/härdare. Kunden strök först ut hårdvaxoljan med lackpensel för att sedan skura och polera ut överskottet med EDGE golvslip. Kunden hyrde EDGE golvslip ett dygn. Fri frakt t/r inom Uppsala. Bilderna är tagna ca 12 timmar efter appliceringen.

Hyra golvslip Uppsala furugolv gammalt och nytt

Som ni kan se på hallgolvet, har kunden nåtat springorna i golvet först. Där fick han applicera hårdvaxoljan för hand, då nåtningen kan färga av sig på skurmattan och sedan färga golvet om man använder maskinapplicering. Man bör också grovslipa golvet innan nåtningen och sedan efterslipa med finare papper när nåtningen har torkat. En stor fördel är också att kunden tagit bort golvsocklarna innan arbetet, då kommer man åt bättre med slipmaskinen och underlättar appliceringen av hårdvaxoljan.

Dags att slipa golv?

Boka utkörning av EDGE golvslip med material. Ring 018-696767 så hittar vi en tid som passar dig. Vi ger dig instruktioner på plats! Just nu fri frakt inom Uppsala.