Hyra golvslip i Sala/Ransta. 30 kvm furugolv.

Hyra EDGE golvslipmaskin i Sala

Idag bar det iväg till Ransta utanför Sala för leverans av EDGE golvslip med material & Pullman S13 dammsugare. Kunden hyr över helgen (fre-mån) med gratis frakt t/r. Finns mer tid över för slipning kommer ev. fler rum slipas, som vanligt levereras alltid mer material så det räcker och blir över för respektive projekt. Kunden ska applicera hårdvaxolja efter slipning. Bilderna nedan är före slipning, vi har testkört maskinen på ca 1 kvm.

hyra golvslipmaskin i sala sala2 sala3

Så här blev resultat efter slipning och kundens behandling av OSMO hårdvaxolja.
Se slide show här nedan:

Till slipningen gick det åt 1 helghyra EDGE golvslip och Pullman S13 dammsugare. 2st mellanlägg (kardborrefäste), 1 st 24 papper, 2st 40 papper, 1st 60 papper, 3st 80 papper, 2st 100 papper och 2st 120 papper. Effektiv tid för slipning av ca 30 kvm yta furugolv blev ca 9 h.

  • Före slipning i hallen