Hyr golvslip i Örbyhus, Furugolv

Hyr golvslip i Bolmyra, Örbyhus

Kunden hyrde EDGE golvslip med Pullman S13 dammsugare med longopackpåse (20meter plastpåse). Golvet var fernissat innan och ytan slipades bort med 2st 24 papper och innan dessa sprayades det på Pegolit, så fernissan inte fastnade lika hårt på slippappret. Kunden utvecklade en egen metod för att slå bort fernissa som kladdat fast på pappret, genom att snärta till slippapret med handtaget på en spackelspade så släppte allt från pappret och samma papper kunde användas om och om igen. Tack vara Pegolit, så fastnar inte damm och kladd från fernissan lika hårt.

Så här blev resultatet efter ett dygns hyra, 2st 24 papper, 1 st 40 papper, 1st 80 papper, 1st 120 papper och 2st mellanlägg (kardborrfäste för slippapper). Kunden ska därefter luta och vitolja golvet.

bolmyra1

hyra golvslip Örbyhus

bolmyra2

bolmyra4

bolmyra3