Boka golvslip så här

Boka slipning eller hyr golvslip
Vi kör ut maskin och material till er adress och erbjuder starthjälp.
Boka genom att skicka bokningsförfrågan till boka@hyrgolvslip.se genom att använda formuläret nedan…

Skriv gärna både för och efternamn
Skriv din epostadress här
Ta gärna reda på hur stor kvm yta ni avser att slipa, även vilken typ av golv tex ek eller furu samt ev nuvarande ytskikt tex lack eller oljat. Beskriv vilka datum ni vill boka samt er fullständiga adress. Önskar ni hårdvaxolja att behandla golven med så meddela det och ev önskad kulör. Med de uppgifterna kan vi snabbt återkomma med svar om tillgänglighet. Vi levererar maskin material och hårdvaxolja till er adress samt starthjälp på plats. Det krävs minst 10amp trög säkring för maskinerna, röd propp eller C10 automatsäkring.

Prislista hittar ni i menyn ovanför.