ERBJUDANDE – FRI FRAKT STOCKHOLM NORRORT

GRATIS FRAKT – ERBJUDANDE

Just nu gäller fri frakt* till och från Stockholm Norrort, Knivsta, Uppsala, Enköping, Tierp, Gävle, Heby och Sala. Maskin och material levereras till er adress och hämtas enligt önskemål. Material levereras alltid så det räcker och blir över, ni betalar enbart för det ni förbrukar. Betalning sker via swish till vårt företagsnummer när vi hämtar maskin, faktura går att ordna till företag.
*Erbjudandet gäller vid köp av Rubio Monocoat hårdvaxolja i samband med hyra av golvslipmaskin och dammsugare.

Fullständig prislista här: http://hyrgolvslip.se/prislista/

GRATIS STARTHJÄLP

För att ni ska känna er trygga med utrustningen och vara säker på att allt fungerar som det ska, så visar vi på plats i samband med leveransen hur maskin fungerar, vad man ska tänka på vid slipning och ev applicering av hårdvaxolja.